Használati útmutató

A PI-VIZ technológia széles körű felhasználhatósága, előnyös hatásai, útmutató az adagoláshoz

Tovább

Vital Organic WaterTM Kerámia filtertasak
(revitalizáltvíz-készítő kerámia filtertasak)

 

A V.O.W. kerámia-filtertasak, mely V.O.W. technológiával készült, Vital Organic WaterTM-t állít elő, melynek hatását a meglehetősen kis mennyiségű, gerjesztett (erősen energetizált) vasas só váltja ki, mely által az élő szervezetekben megtalálható folyadékokhoz hasonló vizet kapunk.A Vital Organic WaterTM nagyon erős hasonlóságot mutat az egészséges élő szervezetek bioorganikus folyamataiban található vízzel. Kiváló antioxidáns hatása van, mellyel megvédi az emberi szervezetet az aktív oxigéntől, ami különböző betegségeket, és megterheléseket okoz a szervezetben. (Az aktív oxigén eltávolítása rák, diabétesz, magas vérnyomás, stb. megelőzéséhez vezethet.) Emellett a Vital Organic WaterTM a veszélyes vegyi anyagok hatását is csökkenti, (Kontrollálja az oxidáció-csökkentő folyamatokat; méregtelenítő hatása is van), illetőleg meggátolja a rothadási folyamatokat a belekben(akadályozza a káros mikrobák növekedését, a vírusokét és baktériumokét).

Ráadásul, magas az életerő-aktiváló energiája, kicsi a vízmolekulák struktúrája, bőséges mennyiségű oxigént tartalmaz, illetve kémhatása megegyezik a test pH-jával. Emellett rendelkezik a biológiai információk szállításának képességével. A Vital Organic WaterTM alapvető tulajdonságai nagyon közel állnak azokhoz a folyadékokéhoz, melyek az élő szervezetekben megtalálhatóak.

Segít testünk egészségének és fiatalságának a fenntartásában azáltal, hogy óvja a sejtek szerkezetét és DNS-ét, illetve elősegíti az immunrendszer természetes gyógyító képességének működését.

 

Antioxidánsok és a V.O.W. Kerámia-filtertasak

Az aktív oxigén (szabad gyökök) a különféle betegségek és az egészségkárosodás legfőbb kiváltó okának bizonyult. Sok egyetem és kutató laboratórium tanulmányozta behatóan orvosi szempontból az aktív oxigént, és az eredményeket a médián keresztül tárták a nyilvánosság elé. Az állatkísérletekből származó klinikai és tapasztalati eredményeket akadémiai folyóiratokban tették közzé.Aktív oxigén (szabad gyökök

  A belélegzett oxigénből erős oxidáló hatású oxigén képződik a szervezetben, mely megtámadja az élő szervezeteket és károsítja a sejteket. Az emberi szervezetben termelt aktív oxigén mennyisége rendellenesen megnő az olyan hatások miatt is, mint például a környezetszennyezés, a vegyi anyagok, ultraviola sugarak, vérkeringési zavarok, stressz, stb. Ez a túlzott mennyiségű aktív oxigén(szabad gyökök) mérgező oxigénként hat, különböző betegségek megjelenését idézve elő a szervezetben.

A Vital Organic WaterTM hatásai (helyes használat esetén):

 1. Antioxidánsok: Eltávolítják a káros aktív oxigént(szabad gyökök)
 2. Szabályozza az oxidáció-csökkentő reakciókat (méregtelenítő hatás)
 3. A bacilusok és mikrobák szaporodását gátolja
 4. Megakadályozza a rendellenes erjedést(rothadást) a belekben
 5. Növeli a fizikai állóképességet
 6. Aktivizálja a sejteket
 7. Segíti az anyagcsere-folyamatokat
 8. Felgyorsítja a regenerálódás, gyógyulás folyamatát
Hogyan használjuk?

A V.O.W filtertasakot bármely ivóvízbe helyezve Vital Organic WaterTM-t nyerhetünk, mely segíteni fog jobb egészségi állapotba hozni a testünket.

 1. Előkészítés
  Öblítsük a V.O.W. filtertasakot tiszta vízzel(mosószer nélkül) körülbelül 3 percig.
  Helyezzük a V.O.W. filtertasakot egy pl. ivóvizet tartalmazó edénybe, üvegbe (0,5~2 liter)!
  (Az ásványvíz vagy forrásvíz hatékonyabb, mint a közönséges csapvíz.)
 2. Reakció ideje
  Vizespalack (0,5 Liter): Néhány perc (15-20) szükséges a hatás kifejtéséhez.
  Vizespalack (1 Liter): Legalább 30 perc szükséges a megfelelő hatáshoz.
  Vizespalack (2 Liter): Legalább egy óra, amíg létrejön a Vital Organic WaterTM
  Minél tovább tartjuk a V.O.W. filtert a vízben, annál jobb lesz a Vital Organic WaterTM minősége. A reakcióidőt kavargatással csökkenthetjük.
 3. Fogyasztás
  Egészségügyi kezelés gyanánt. Kérje orvos tanácsát!
  Tömeg: 30g / egység
  Előállítható vízmennyiség (élettartam): Körülbelül 150Liter /egység
Hogyan igyuk a Vital Organic Watert?
Egészségmegőrzés céljából igyunk egy pohárral (~240ml) közvetlenül reggel ébredés után és minden étkezés előtt és után, illetve elalvás előtt. 1 hónap után normál esetben az egészségi állapot erősödése figyelhető meg, ehhez javasolunk napi kb. 2 liter elfogyasztását.
Miben fejti ki a hatását a Vital Organic Water?
A Vital Organic WaterTM egészségesen tartja szervezetünket és segít a fiatalos kondíció megőrzésében, ezért mindeni számára ajánlott. Különösen azok számára javasolt, akik szeretnék életminőségüket az egészségük megtartásával javítani. Amennyiben valamilyen betegsége van, konzultájon orvossal is. Reméljük, hogy a termék minden családtag számára jó egészséget és frissességet fog biztosítani.
Abban az esetben, ha diszharmónia áll fent a szervezetünkben a Vital Organic WaterTM normalizálja a körülményeket. A folyamat során átmeneti, rendellenes tünetek jelentkezhetnek (bélgázok, gyakori vizelés, büfögési inger). Hovatovább ezen átmeneti tünetek ellenére fontos a Vital Organic WaterTM használatának folytatása. A kedvező hatások elérésének ez is része, ezért nem kell aggódni a tünetek miatt. Ajánlott a folyamatos, következetes használat.
Van valamilyen mellékhatása?
A Vital Organic WaterTM nem gyógyszer. Ez egy olyan víz, mely tökéletesen megfelel az élő szervezetek igényeinek, ezáltal növeli az ellenállóképességet, és a természetes gyógyító folyamatok hatását. Nincs semmiféle mellékhatása. Még abban az esetben sincs, ha önmagában nagy mennyiségben iszunk Vital Organic WaterTM-t. Teljesen biztonságos, bárhol, bármikor alkalmazható.
A Vital Organic Water sokféle felhasználhatósága
Ivóvízként és főzéshezHasználjuk naponta főzéshez és ivásra!

 • Egészségben tarja a belső szerveket
 • Egészségessé teszi a szervezet sejtjeit
 • Fenntartja a normális vérnyomást és vércukor szintet
 • Ellenőrzi és gátolja az abnormális sejtek növekedését (rákos elfajulások)
 • Karcsúvá teszi a testet

Alkoholos italokhozA Vital Organic WaterTM méregtelenítő hatásánál fogva kellemesebbé teszi az alkoholos italok ízét, illetve aktiválja a szervezetet ezzel megelőzve a másnaposságot. Alkohol fogyasztás után hamarabb józanodunk ki, mert az alkohol hamarabb kerül lebontásra.

Spray

Használjunk fecskendezőt(kozmetikai célokra)!
A Vital Organic WaterTM használatának köszönhetően nemcsak sima lesz a bőrünk, de öregedésgátló hatással is rendelkezik. Hamar visszaállítja a bőrt például az ultraibolya sugarak által leégetett állapotból. Kiváló bőrápoló.

Használjuk párásítóban!

Jót tesz a légzőszerveknek (tüdő, torok, stb.)

Fürdés

Előnyös a hajnak, bőrnek, segít a bőrproblémák, sérülések kezelésében.

Ezen kívül még számos olyan terület van melyen a Vital Organic WaterTM használható, ezért kérjük tájékozódjon egy szakembertől.

Közlemény

Óvjuk a közvetlen napfénytől! (Moha keletkezhet a víztartály belsejében.)
Tartsuk hűvös helyen, és helyezzük a Vital Organic WaterTM-t tartalmazó edényt sötét helyre, amilyen gyorsan lehetséges!

Figyelmeztetések:

Kérjük, tartsa be az alábbi figyelmeztetéseket a biztonságos használat érdekében!

 1. Soha ne egye meg a V.O.W. kerámiagolyókat a V.O.W. a tasakból! (annak ellenére, hogy teljesen veszélytelen)
 2. Tartsa a V.O.W. Kerámia-tasakot távol gyermekektől!
 3. Soha ne használjon alapanyagként szennyezett, ivásra alkalmatlan vizet!

TARAMA Víz Koncentrátum
V. O. W. – VITAL ORGANIC WATER

A TARAMA víz (VOW) egy Pi-Víz technológiával készült egészségmegőrző és javító ital. Hatását a benne található gerjesztett állapotban lévő, erősen energetizált vas-ionok [ferrivas (Fe3+) és ferrovas (Fe2+) sók] váltják ki, melyek az élő szervezet nedveiben is megtalálhatóak.
Képes az élő szervezet energiaszintjét és működését „letapogatni” és ezáltal beállítani a negatív és pozitív élettani folyamatok közti egyensúlyt. Ez a víz magas szinten aktivált bio-energiát tartalmaz, és rendkívüli módon hasonlít az élő szervezetekben megtalálható vízhez.
Sejtfolyadékká alakulva segíti a sejtmembrán, a klorofill, a mitokondrium, a sejtmag illetve a DNS helyes működését, helyreállítását, megőrzi annak egészséges állapotát. Továbbá a testfolyadékokhoz – úgymint vér és nyirok – hasonló tulajdonságokkal rendelkezik a szervezetben. Karbantartó funkciót lát el a szervezetben és a vas-ionok felhasználásával aktiválja a Pi-víz memóriáját, melynek tartalmát előhívja a szervezetben.

Legfontosabb tulajdonságai:

 • Fontos szerepet játszik a szervezet káros anyagoktól való védelmében azáltal, hogy elnyomja, szétbontja az oxidációs folyamatokat és a benne szereplő anyagokat (Semlegesíti a káros aktív oxigént: antioxidáns hatás) illetve megőrzi a szervezetben lévő kalcium tulajdonságait (Kalcium antagonizmus).
 • Megóvja az egészséges sejteket, kiváltja és irányítja az abnormális sejtek helyreállításának folyamatát (támogatja a sejtaktivitást).
 • Megőrzi a biológiai folyamatok információit és elősegíti ezen folyamatok aktiválását a szervezetben (erősíti az ellenállóképességet).
 • Megnöveli az emberi test immunitását és beindítja a természetes gyógyító folyamatokat.
Alapvető hatásai

Helyes használat esetén a következő hatásai vannak:

 • Elősegíti a normális fejlődést
 • Növeli a fizikai állóképességet
 • Megállítja a bacilusok és mikrobák fejlődését
 • Eltávolítja, hatástalanítja a káros ionokat (A káros kemikáliákat ártalmatlanítja)
 • Segíti az anyagcsere folyamatait
 • Meggyorsítja a sérülések, égések gyógyulását
 • Élénkíti a sejteket
Hogyan használjuk a Vital Organic Watert?

Nyomjunk néhány csepp V.O.W.-ot egy pohárnyi ivóvízbe, kávéba/teába, gyümölcslébe vagy alkoholos italba. Azonnali változásként lágyabbá, kellemesebbé változik az ital íze, emellett még a szervezet számára is egészséges.

 • Cseppentsünk megfelelő mennyiségű TARAMA Víz koncentrátumot (V.O.W.) és keverjük el jól fogyasztás előtt!
 • Poharanként (kb. 240 ml) néhány csepp elegendő. (1 csepp körülbelül 0,05 cm3, tehát 3~4 csepp egy kisebb, míg 5~6 csepp szükséges egy nagyobb pohárhoz.)
 • Használjunk 1000-szeres hígításban (100 cm3 ivóvízhez 2 csepp V.O.W.)!

A napi átlagos adag

 • Egészségfejlesztés és megőrzés céljából (átlagos ember): 9~40 csepp naponta — Fogyassza naponta 1~2 liter PI-Vizzel hígítva!
 • Betegség esetén: 30~60 csepp naponta — Fogyassza naponta 2~3 liter PI-Vízzel hígítva! — Egészségügyi kezelésként kérje orvosok tanácsát!
 • A fenti adagok az átlagos tapasztalatoknak felelnek meg. A személyes tulajdonságoknak, alkatnak, tüneteknek megfelelően módosítható.
 • Egy cseppentő (10 ml) átlagosan 200 cseppet tartalmaz.
Egészsége megőrzése érdekében fogyasszon 1 pohárral (240 ml) minden étkezés előtt és után. Normális esetben az egészségi állapot 1 hónap után helyreáll napi 1~2 Liter fogyasztása mellett. Jótékony hatással van a szervezetre, ezért gyakori, nagy mennyiségű fogyasztása kifejezetten ajánlott.
Kinek ajánlható?

Megőrzi a jó egészséget és megvédi a fiatalos kondíciót, ezért mindenki számára ajánlott. Különösen azoknak ajánlott, akik a káros élettani hatások ellen szeretné felvértezni a szervezetét. Tájékozódjon orvosnál, amennyiben valamilyen meglévő betegsége van.

Reméljük, jó egészséget és frissességet tud biztosítani az egész család számára!

Mi a hatása a káros folyamatok megszüntetése során?

Amennyiben diszharmónia keletkezik a szervezetben, normalizálja a folyamatokat. Ezalatt az idő alatt átmenetileg szokatlan testi tünetek (láz, gázok, hasmenés, székrekedés, stb.) fordulhatnak elő. Mindamellett, hogy ezek átmeneti tünetek, a folyamatos, következetes V.O.W.-fogyasztás során hamar elmúlnak. Ezek a tünetek nem komolyak, méregtelenítési folyamatok során előfordulnak, ezért fontos a VOW további fogyasztása.

Van valamilyen mellékhatása?
A TARAMA Víz (V.O.W.) nem gyógyszer. Ez egy különleges víz, mely a lehető legmegfelelőbb az élő szervezetek számára, erősíti a szervezet ellenállóképességét, természetes regeneráló képességét, egészségesebbé teszi a testünket. Nincsen semmiféle mellékhatása. Még abban az esetben sem, amennyiben valaki hígítatlanul, vagy túlzottan nagy mennyiségben fogyasztja. Teljesen biztonságos, ezért bármikor használható.
Felhasználhatósága
Ivóvízként vagy főzővízként

 • Használja főzésre vagy ivásra minden nap!
 • Megőrzi a belső szervek egészségét.
 • Javítja a test sejtjeinek állapotát.
 • Normalizálja a vérnyomást és a vér cukorszintjét is.
 • Megállítja az abnormális sejtek növekedését.
 • Megőrzi a test karcsúságát.

Komolyabb vágások és égések esetén

 • Tegyük közvetlenül a sérült területre a gyorsabb gyógyulás érdekében!

Alkoholos italok fogyasztásához

Méregtelenítő hatása van, mely magába foglalja az alkohol lebontását is, illetve kellemesebbé teszi az ital ízét valamint aktivizálódik a szervezetben, hogy megelőzze a másnaposság kialakulását. Néhány csepp az alkoholos italba nemcsak lágyítja az ízét, hanem megakadályozza az alkohol mérgező hatásának kialakulását is.

Spray — Használja sprayként (kozmetikai célra)!

 • Hatékony a bőrápolásban
 • Megszünteti a viszketést és csillapítja a fájdalmat.
 • Ekcéma esetén: Igyunk V.O.W.-ot és egyúttal ecseteljük a problémás felületre!

A bőrön használva a VOW-ot nemcsak a bőr puhaságát őrzi meg, illetve akadályozza meg a kellemetlen irritációkat, hanem öregedésgátló hatással is rendelkezik. Gyorsan és hatékonyan regenerálja a nap által leégetett bőrt, megszűnteti a kelletlen húzódó érzetet.Használható páramentesítőként

 • Jó hatással van a légzőszervekre. (tüdő, torok, stb.)

Fürdő

 • Adjunk 2 cm3 (40 csepp) TARAMA Vizet (V.O.W.) a fürdővízhez.
 • Ápolja a hajat, és segít a bőrproblémák gyors megszűntetésében.
 • Ellazítja a testet, megszűnteti a feszültséget.

Még sok más változatos felhasználási lehetőség van pozitív hatásainak kiaknázására. Kérjük ennek ügyében keresse szakembereinket.


Tarama-só (Éltető Szerves Só)
V. O. S. – VITAL ORGANIC SALT

Legfontosabb tulajdonságai:

 • Piramis alakú kristályszerkezete van, amely erős vitális energiát tárol magában.
 • Az élő szervezet életenergiáit továbbítja és sugározza, ezen felül a szervezet elemeit ionokkal telíti és segíti a táplálék felszívódását.
 • A piramis alakú Éltető Szerves Só szinte minden testi tünetünkre jótékony hatással van.
 • Ez a só segít szervezetünk jó kondícióját megújítani és megőrizni azt.
 • Úgy fejlesztették ki, hogy energiát tudjon adni, illetve közvetíteni az emberi test vér és folyadék háztartásának.

 

Felhasználhatósága

Közvetlen felhasználás

 • Tegyünk kismennyiségű V.O.S.-t teába, kávéba, borba, stb.!
  • Kellemesebbé teszi az ízt.
  • Megelőzi a rosszullétet, másnaposságot alkoholfogyasztás esetén.
  • Használjuk hagyományos asztali só helyett. Hatékonyan kezeli a magas vérnyomást.
 • Használjuk az ínyünkön!
  • Segít a fogfájás kezelésében. Akadályozza a periodontitist.
 • Tegyünk 1 gramm Éltető Szerves Sót a fürdővízbe!
  • Felfrissíti a testet, megszünteti a fáradtságot.

 

Vízben való hígítás

Hígítsuk 1000-szeres koncentrációban (1 dl vízhez 0,1g VOS-t adagoljunk), vagy 100-szoros koncentrációban! Ha V.O.W.-val hígítjuk, akkor a jótékony hatás megsokszorozódik.

Használhatjuk ivásra, fürdésre, vagy kezelésre a VOW-val:

  • Fáradtság, levertség esetén fogyasszon 100-szoros hígítású sós vizet. (mely lehet sima víz, vagy Vital Organic Water is.) Ennek hatására elmúlik a fáradság, a test felfrissül. Vitalizálja a test anyagcseréjét.
  • Szemfájdalom, vagy homályos látás esetén mossa meg a szemeit 0,9%-os Tarama Só-oldattal!
  • Torokgyulladás, duzzanat esetén öblögessen illetve gargarizáljon hígított sós vízzel. Enyhülni fog a fájdalom, a duzzanat pedig csökkenni.
  • Székrekedés, valamint hasmenés esetén is hatásos.
  • Amennyiben Éltető Szerves Sós vizet rendszeresen fogyaszt, abban az esetben hihetetlen változásokat fog tapasztalni a meglévő tünetei tekintetében.
  • Fogfájás esetén használja a V.O.S.-t fogkrémként. Egészségessé teszi a fogakat és az ínyt.
  • Hatásos a fej-, váll- és hátfájdalom esetén. Használja borogatásként.
  • Helyezze a tömény sót közvetlenül a fájdalmas helyre!
  • Hámsérülés, leégés, rovarcsípés, horzsolás, vérzés esetén is használható. Sterilizálja a sebet, vitalizálja a sejteket.
  • Merítse a pólókat és az alsóneműt V.O.S. oldatba!
  • Megelőzi a fájdalmat, segít a puha bőr megőrzésében.
  • Vegyen VOS-fürdőt! Tegyen 1-3 g sót a fürdővízbe! Nagyon jót tesz a bőrnek, illetve segíti a test anyagcseréjét. Eltávolítja a káros anyagokat, csillapítja a fájdalmat.
Előnyös hatásai
A V.O.S. nem gyógyszer, hanem egy tökéletes só, amely egészségessé teszi a testünket.

 • Használható házi orvosságként. (csillapítja a tüneteket)
 • Megszünteti a fáradságot, a fejfájást, hasfájást.
 • Csillapítja a torokgyulladást, fogfájást.
 • Segíti az emésztést.
 • Segít az orrfolyás megszüntetésében.
 • Gyors segítség égések esetén.
 • Fürdőbe téve puhítja a bőrt.
 • Fertőtleníti az alsóneműt.

Hígítási arányok:

 • 1000-szeres higítás 0,1%-os ( 100 cc víz , 0,1 gr VOS )
 • 100-szoros higítás 1%-os ( 100 cc víz , 1 gr VOS )

A megfelelő hatás eléréséhez PI-vizet használjon.

Még számos területen segítségére lehet a PI-víz technológia, mint például a (gyógyászat, szépségipar, főzés, fürdőzés, testi felfrissülés, ipari felhasználás).

Kérdéseivel kérem keresse fel szakembereinket!